+385 (0)99 334 3399 info@kapsulezakavu.hr Uvjeti prodaje Načini plaćanja i dostava O nama Kontakt

Izbornik
Naslovna » > IPERESPRESSO

illy kava, iperEspresso kapsule, ethiopia

ŠIFRA: 9

BRAND: ILLY

AKCIJA TRAJE DO 14.07.2021!

OPIS:

illy Monoarabica TM Etiopija je delikatna srednje pržena illy kava sa cvjetnom i voćnom aromom. Podrijetlo ove kave je duboko u zelenim šumama središnje Etiopije iz regije Yirgacheffe koju često spominju kao rodno mjesto kave. Kava iz ove regije uzgojena je na bogatom tlu od izabranih proizvođača na malim plantažama, a rezultat je jedna od čajboljih kava na svijetu. Osebujna klima i metoda uzgoja čaje iznenađujuću aromu slatkog i nježnog profila s mirisima jasmina , zrele dinje i naranče. Gorčina i kiselost kave je uravnotežena i skladna.illy Monoarabica TM Etiopija je delikatna srednje pržena illy kava sa cvjetnom i voćnom aromom.
Zbog dimenzija i težine aparata za kupnju će biti naplaćena dostava, bez obzira na iznos u košarici!

Cijena
82.80 kn
(90.00 kn)
+
-

O nama

Mi smo Kapsule za kavu, novi hrvatski webshop, i želimo postati centralno mjesto za tvoju kupovinu kave.
Predana smo ekipa stručnjaka koja neumorno radi na poboljšanju, a zadovoljstvo svih naših posjetitelja i korisnika nam je na prvome mjestu.
Webshop Kapsule za kavu sadrži najveću ponudu kapsula kave na jednom mjestu. Bogati asortiman renomiranih svjetskih proizvođača kave sigurno može zadovoljiti želje svih istančanih kavoljubaca.

Naš je cilj osigurati potpuno zadovoljstvo kupovine kroz vrhunsku uslugu uz ponudu kojom se pozicioniramo kao lideri na hrvatskom tržištu.

Uživajte u kupovini!

Informacije


Naslovna
Uvjeti prodaje
Načini plaćanja i dostava
Izjava o privatnosti
O nama
Kontakt
+385 (0)99 334 3399
+385 (0)98 228 154
info@kapsulezakavu.hr
2018 © Kapsule za kavu j.d.o.o.
Dizajn i izrada: e-Sustavi d.o.o.