+385 (0)99 334 3399 info@kapsulezakavu.hr Uvjeti prodaje Načini plaćanja i dostava O nama Kontakt

Izbornik
Naslovna » > CIALDE

illy kava, ese sistem, bez kofeina, monodoza

ŠIFRA: 2

BRAND: ILLY

OPIS:

Srednje pržena kava, manje od 0,05% kofeina 100% pomno odabranih Arabica zrna kave iz 9 različitih regija širom svijeta, izbalansiranih u aromi i ugodno nijansiranog okusa, bogatom notom karamela i čokolade. Sa E.S.E. (easy serving espresso pods) illy je olakšao postupak kako pripremiti autentičan talijanski espresso kod kuće. Svaka monodoza sadrži 7,3 g savršeno mljevene i stisnute illy kave kako bi se osigurala ista kvaliteta espressa svaki put. Stavite monodozu u ručku od aparata i uživajte u illy espressu za manje od 30 sekundi. Svaka monodoza je zapakirana individualno tako da štiti kavu od oksidiranja i time jamči maksimalnu svježinu.

Cijena
46.00 kn
+
-

O nama

Mi smo Kapsule za kavu, novi hrvatski webshop, i želimo postati centralno mjesto za tvoju kupovinu kave.
Predana smo ekipa stručnjaka koja neumorno radi na poboljšanju, a zadovoljstvo svih naših posjetitelja i korisnika nam je na prvome mjestu.
Webshop Kapsule za kavu sadrži najveću ponudu kapsula kave na jednom mjestu. Bogati asortiman renomiranih svjetskih proizvođača kave sigurno može zadovoljiti želje svih istančanih kavoljubaca.

Naš je cilj osigurati potpuno zadovoljstvo kupovine kroz vrhunsku uslugu uz ponudu kojom se pozicioniramo kao lideri na hrvatskom tržištu.

Uživajte u kupovini!

Informacije


Naslovna
Uvjeti prodaje
Načini plaćanja i dostava
Izjava o privatnosti
O nama
Kontakt
+385 (0)99 334 3399
+385 (0)98 228 154
info@kapsulezakavu.hr
2018 © Kapsule za kavu j.d.o.o.
Dizajn i izrada: e-Sustavi d.o.o.