+385 (0)99 334 3399 info@kapsulezakavu.hr Uvjeti prodaje Načini plaćanja i dostava O nama Kontakt

Molimo, prijavite se.
Tečaj: 1 EUR / 7,5345 kn
Izbornik
Naslovna » > PRIRODNA KOZMETIKA

Sandemetrio prirodni kakaomasac za usne, 4,5ml

ŠIFRA: sand6

BRAND: SANDEMETRIO

OPIS:

Kakao maslac s okusom kave, formuliran s antioksidativnim ekstraktom zelene kave, jojobinim i maslinovim uljima te zaštitnim kakao i shea maslacima.

KAKAO MASLAC s ekstraktom i aromom kave.

Pakiranje: 4,5ml

Proizvođač: 

Sandemetrio*
Biljna medicina nije trend nego kultura. S ovim motom osnivač je stvorio organsku farmu "San Demetrio", koja već više od 40 godina djeluje u prirodnom svijetu, spajajući tradiciju s visokom tehnologijom i znanstvenim istraživanjem. San Demetrio, s modernom tvornicom, nalazi se u Specchiji, u srcu Salenta, među stoljetnim stablima maslina i mediteranskim šikarama, mjestu duboko povezanom s proučavanjem, eksperimentiranjem i aktivnostima uzgoja, gdje se biljni čajevi i infuzije ljekovitog bilja i mnogi drugi su proizvedeni proizvodi organskog podrijetla.

Cijena
4.35 €
32.78 kn
+
-

O nama

Mi smo Kapsule za kavu, novi hrvatski webshop, i želimo postati centralno mjesto za tvoju kupovinu kave.
Predana smo ekipa stručnjaka koja neumorno radi na poboljšanju, a zadovoljstvo svih naših posjetitelja i korisnika nam je na prvome mjestu.
Webshop Kapsule za kavu sadrži najveću ponudu kapsula kave na jednom mjestu. Bogati asortiman renomiranih svjetskih proizvođača kave sigurno može zadovoljiti želje svih istančanih kavoljubaca.

Naš je cilj osigurati potpuno zadovoljstvo kupovine kroz vrhunsku uslugu uz ponudu kojom se pozicioniramo kao lideri na hrvatskom tržištu.

Uživajte u kupovini!

Informacije


Naslovna
Uvjeti prodaje
Načini plaćanja i dostava
Izjava o privatnosti
O nama
Kontakt
+385 (0)99 334 3399
+385 (0)98 228 154
info@kapsulezakavu.hr
2018 © Kapsule za kavu j.d.o.o.
Dizajn i izrada: e-Sustavi d.o.o.